Kommun & Politik

Lyssna Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Kundtjänst: 0435-280 00
E-post: kommun@klippan.se

Besöksadress:
Trädgårdsgatan 12, 264 80 Klippanlänk till annan webbplats

Kommunalråd
Hans-Bertil Sinclair

Kommunchef
Tomas Rikse

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00- 17.00
Fredag
08.00-16.00

kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Välkommen till kommun & politik - här har vi samlat information om vår kommun, politik, påverkan, medborgardialog och våra förvaltningar.

Vi är en kommun i utvecklig där vi tillsammans skapar livskvalitet, där vi vill skapa förutsättningar för dagens och morgondagens invånare. Här berättar vi mer om vårt arbete för det.

Har du tankar och funderingar på sådant du saknar i kommunen, något som kan bli bättre eller sådant du vill förändra, är du välkommen att lämna din synpunkt.

Du missar väl heller inte att vi sänder webb-tv från fullmäktige.

Nyheter Kommun och politik

  • Årets sista kommunfullmäktige


    2019-12-13 Den 16 december samlas de förtroendevalda för årets sista sammanträde i kommunfullmäktige. Vi livesänder sammanträdet här på klippan.se.
  • Kommunstyrelsens arbetsutskott godkänner markanvisning i Östra Ljungby


    2019-12-04 I Östra Ljungby finns ledig mark för företag att köpa för att få ett strategiskt läge i anslutning till E4:an. Logistikföretaget Frode Laursen AB önskar etablera sig på marken som ligger strax norr om motorvägen för att kunna expandera i nordvästra Skåne.
  • Kommunfullmäktige i november


    2019-11-25 Den 25 november samlas kommunfullmäktige för sammantäde i Musikskolans aula. Vi livesänder sammanträdet här på klippan.se.