Lyssna Skriv ut
Kontakt

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Vi har rekryterat kommunikationschef

Cecilia Röstin

Från årsskiftet har Klippans kommun en ny kommunikationsavdelning med fokus på att lyfta vårt kommunikationsarbete till en ny nivå.

Detta arbete kommer att ledas av tillträdande kommunikationschef Cecilia Röstin som börjar i
kommunen den 22 maj.

- Klippan är i en spännande riktning framåt där
kommunens tillväxt och varumärke står i fokus. Det känns verkligen inspirerande att få bidra med ett strategiskt kommunikationsarbete i det här skedet, säger Cecilia.

Cecilia har tidigare varit marknadschef för Dole Sverige, jobbat med strategisk kommunikation i VA SYD och är nu senast kommunikationschef för vård- och omsorgsförvaltningen i Helsingborgs stad.

– Vi befinner oss i en tillväxtfas i kommunen och det gör att vi vill utveckla kommunikationen internt och externt. Cecilias erfarenhet av kommunikation i både privat verksamhet och offentlig sektor ger oss ett starkt tillskott i vårt varumärkesarbete, säger Tomas Rikse.

I och med den här rekryteringen är kommunens ledningsgrupp fulltalig och det känns som att vi med de tre chefsrekryteringar som gjorts de sista månaderna får en väldigt spännande, dynamisk och kompetent kommunledning på tjänstemannasidan.

Publicerat: 2017-03-13

<<Tillbaka