Testsida e-tjänster

Lyssna Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00- 17.00
Fredag
08.00-16.00

kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
I listan nedan hittar du alla kommunens e-tjänster och blanketter samlade. Klicka på den kategori som stämmer överens med det du söker, så vecklar listan ut sig och du kan navigera dig till rätt tjänst. Du kan även använda sökrutan för att snabbt hitta den e-tjänst eller blankett du behöver.
Vissa e-tjänster kräver inloggning via BankID. När det efterfrågas loggar du in som vanligt så kommer du till din e-tjänst.

E-tjänst
En e-tjänst erbjuder dig möjlighet att via kommunens hemsida stegvis fylla i de uppgifter som behövs för en viss typ av tjänst, till exempel en ansökan. Genom att klicka på "skicka" kommer uppgifterna elektroniskt att tas emot och registreras av kommunen. Möjlighet finns att skriva ut alternativt spara dina uppgifter.

Blankett
En blankett skriver du ut och fyller i innan du skickar in den. Du lämnar eller skicka blanketten till kommunen.

Att bifoga filer
I vissa av kommunens e-tjänster finns möjlighet att bifoga filer i formaten PDF, Excel och Word. Döp din fil när du sparar ner den på din dator så att det blir tydligt vad filen innehåller.

Logga in med BankID
Några av våra e-tjänster kan du använda genom att logga in med ditt BankID.
Information om BankID.länk till annan webbplats

Har du frågor?
Om du känner dig tveksam över vilken e-tjänst du ska använda, kanske har kört fast eller behöver lite hjälp och stöd, är du välkommen att kontakta Klippans kommuns kundtjänst.

Du kan söka bland våra e-tjänster med fritext i sökrutan nedan.

Gå till listan över alla e-tjänster.länk till annan webbplats