Näringsliv & Arbete

Lyssna Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00- 17.00
Fredag
08.00-16.00

kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Välkommen till Klippans kommun! Här finns cirka 6 000 arbetsplatser och en lång tradition av företagande. Vi har cirka 1 200 aktiva företag inom branscher som transport, verkstad, livsmedel, papper, trä och plast.

I Klippans kommun finns goda förutsättningar för dig som vill nyetablera/flytta hit ditt företag eller bygga ut din verksamhet på en ny ort. Här hamnar du i gott sällskap. I Klippans kommun och i det nordvästskånska samarbetet Familjen Helsingborg finns flera olika nätverk där du kan träffa andra näringsidkare. Vi anordnar även flera olika typer av träffar, både branschspecifika och allmänna, samt utbildningar för dig som vill växa i din roll som företagare. Under året sker också flera olika evenemang särskilt utformade för dig som är företagare. Med ett bra strategiskt läge når du dessutom enkelt ut till Skåne, Sverige och världen. 

For information in english, read more here.

Nyheter Näringsliv och arbete

  • Bokningen är öppen - Välkommen till HBG TALKS!


    2018-08-31 Den 17 oktober på Helsingborg Arena är du välkommen till Hbg Talks, en dag där näringsliv, möten och dialog står i fokus. Årets tema är Maskinen och Människan med fokus på det som är här och nu.
  • Har du plats för en praoelev i höst?


    2018-08-30 Nu när höstterminen är igång är det snart dags för kommunens högstadieelever att gå ut på prao. Våra grundskolor har därför ett mycket stort behov av praoplatser eftersom många av eleverna inte har några egna kontakter i arbetslivet. 
  • Nyhetsbrev för näringslivet augusti

    2018-08-30 I detta nyhetsbrev berättar näringslivavdelningen bland annat om det nya företaget i Ljungbyhed Park och det nya företagsregistret.