Vinnarna av Köpmanspriset och Näringslivspriset 2016

Lyssna Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00- 17.00
Fredag
08.00-16.00


kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Varje år lyfter vi i kommunen fram företagare och handlare som har utmärkt sig lite särskilt. I år går Näringslivspriset till Ljungbers Tryckeri i Klippan AB och Köpmanspriset tilldelas LT Lantmän i Ljungbyhed. Årets Företagare blev KMT Klippans Maskintjänst AB. Ett stort grattis till vinnarna.

Näringslivspriset
Ljungbergs Tryckeri i Klippan AB är en viktig arbetsplats i Klippans kommun. Det kännetecknas av hög service- och miljömedvetenhet samt är en långsiktig samarbetspartner för sina kunder.
Genom ett gott ledarskap och mod har företaget säkrat arbetstillfällen på orten och lyckats växa i en hårt konkurrensutsatt bransch.
Med kompetenta och engagerade medarbetare samt lång erfarenhet inom branschen drivs företaget idag vidare av den fjärde generationen, med fokus på ett hållbart varumärke.

Köpmanspriset
Genom att sätta sina kunder i främsta rummet och alltid erbjuda en utomordentlig service, har LT Lantmän i Ljungbyhed skaffat sig sin trogna kundskara.
Företaget hjälper till med att levandegöra orten och är en naturlig mötesplats.
I denna butik finns nästan allt och om de inte har det så beställer de hem det!

Årets Företagare
Ett lokalt företag inom entreprenad och anläggning som har satt Klippan på kartan! Torbjörn har genom gott arbete under många år lyckats bygga ett företag med sunda värderingar och ett kundvänligt förhållningssätt. Torbjörns goda ton hörs i Klippan och det är många som har ett "gott öga" till honom. Detta har även gett resultat i företagets långvarigt goda lönsamhet."