Traineeprogrammet Familjen Helsingborg

Lyssna Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00- 17.00
Fredag
08.00-16.00


kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Ansökan
Nu är ansökningsperioden för nästa omgång av traineeprogrammet igång. Välkommen att söka till traineegrupp 13 senast den 18 mars. Du hittar mer information och ansöker på Familjen Helsingborgs hemsidalänk till annan webbplats.

Vad är Traineeprogrammet?
Kommunerna inom Familjen Helsingborg arbetar aktivt på flera olika sätt för att vara attraktiva arbetsgivare. En del i det arbetet är vårt traineeprogram som startades hösten 2006.

Traineerna är nyutexaminerade akademiker som valts ut för att de anses ha särskilt goda förutsättningar att i framtiden inta ledande eller strategiska specialistfunktioner inom kommunal verksamhet.

Under traineeperioden varvas arbete i kommunal verksamhet med utvecklingsdagar i projektledning, presentationsteknik, personlig utveckling samt kommunal styrning och ledning. Ungefär en tredjedel av tiden läggs på utvecklingsdagar och arbete med ett gemensamt traineeprojekt.

Projektet utförs på uppdrag av kommuncheferna i de elva kommunerna. Traineeprogrammet ger mycket god inblick i hur kommunal verksamhet fungerar och ett fantastiskt nätverk inför det framtida yrkeslivet.