Lyssna Skriv ut
Kontakt

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Nyhetsbrev för näringslivet i juni

Här kommer det sista månadsutskicket för näringslivet innan sommaren, nästa kommer i månadsskiftet augusti/september.

Den gångna månaden har resultatet av Sveriges Kommuner och Landstings (SKL) öppna jämförelser när det gäller företagsklimatet samt Svenskt Näringslivs enkäter kommit.

För fjärde gången genomför Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) en öppen jämförelse inom området företagsklimat.

Sammanfattning i siffror av Företagardagarna i Lindab Arena
Nytt rekord igen med ca 7650 besökare i arenan under två dagar, över 200 aktörer fanns på plats i utställningen och hela 220 personer var med på After Work.
Förutom mässan var även föredragen på scenområdena, prisutdelningarna samt aktiviteterna på parkeringen populära inslag. Regionens Skafferi var också väldigt uppskattat av besökarna.

På gång…


Skåne Innovation Week 2017 är snart här och engagemanget är rekordstort
Fler än 180 aktörer arrangerar i år över 120 aktiviteter på 25 orter. Under veckan kommer hela Skåne vara en öppen arena för aktiviteter som utforskar hur vi ska bli världens mest innovativa region.
Som besökare kommer ni kunna ta del av evenemang, innovationer och idéer från branschledande innovatörer, entreprenörer och företagare.

Den 29 maj- 2 juni kommer Skåne att fyllas med aktiviteter, innovationer och idéer från innovatörer, entreprenörer och företagare. I Klippan arrangeras under veckan två visningar av St. Petri kyrka -

Food Evolution bjuder in dig som på något sätt arbetar med mat, dryck och måltidsupplevelser till en nätverksträff på Bjärhus den 1 juni!
Food Evolution är en ideell förening och plattform för mat och dryck i nordvästra Skåne.
De arbetar bland annat för att vår region ska bli norra Europas centrum och mötesplats för utveckling av måltidsupplevelsen.

Digitaliseringscheckar för skånska småföretag
Som skånsk småföretagare kan du söka stöd, så kallade checkar, för digitalisering.
Du kan få upp till 250 000 kr för att förbereda och genomföra en satsning på digitalisering av verksamheten.

Affärsutvecklingscheckar för internationalisering i skånska småföretag
Som skånskt småföretag kan du söka stöd, så kallade checkar, för internationalisering. Du kan få upp till 250 000 kronor för att förbereda och genomföra en satsning på en för företaget ny marknad utanför Sverige.

Välkommen till 2017 års utbildningar inom Tourism Academy
Merförsäljning, värdskapsboost, ekonomi och sociala medier.

Utbildningarna riktar sig till dig i turismbranschen och består av sex utbildningstillfällen. Dessa ges i samarbete med Visita Akademien, Anette Jernström och Optimal Advice.

Publicerat: 2017-05-23

<<Tillbaka