Tillgänglighet

Lyssna Skriv ut
Kontakt

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Klippans Kommun har som mål att utomhus- och inomhusmiljö ska vara tillgänglig och användbar för alla. Det innebär att miljön ska utformas så att alla människor, med eller utan funktionshinder, ska kunna förflytta sig i Klippans kommun. För en tillgänglig miljö, där allmänheten har tillträde, ansvarar fastighetsägaren. Det betyder att både Klippans kommun och andra fastighetsägare ska se till att hinder som försvårar för funktionshindrade tas bort.

Vi arbetar även för att ständigt förbättra vår hemsida så att du som kommuninvånare, oavsett förutsättningar, kan ta till dig den information som finns där och utföra de tjänster du behöver. Vi erbjuder även en del stöd och hjälp, exempelvis Teletal.
Här kan du läsa mer om detta samt hitta kontaktuppgifter till Klippans kommuns Kundtjänst. Vi vill gärna ha din synpunkt på hur vi kan bli ännu bättre! 

Tillgänglighetsguide för verksamheter i Klippans kommun
För att du ska veta hur tillgängligheten ser ut idag i Klippans kommun, har vi tagit fram en tillgänglighetsguide. För att du ska kunna läsa dokumentet behöver du Acrobat Reader.länk till annan webbplats

 

Läs TillgänglighetsguidenPDF (pdf, 225.1 kB)

 

Tillgänglighetsguide uppdelad per område
SymbolförklaringarPDF (pdf, 21.6 kB)
1. Kommunala förvaltningarPDF (pdf, 62.4 kB)
2. ServicePDF (pdf, 67.7 kB)
3. Caféer och restaurangerPDF (pdf, 59 kB)
4. BoendePDF (pdf, 49.3 kB)
5. KulturPDF (pdf, 47.9 kB)
6. Kyrkor och församlingarPDF (pdf, 49.9 kB)
7. Idrott och aktiviteterPDF (pdf, 50.8 kB)
8. ButikerPDF (pdf, 70 kB)