Klippans logotype

Om webbplatsen

Kommunala hemsidor fyller en viktig funktion som kanal för information, kommunikation, samverkan och interaktivitet. Klippans kommun arbetar hela tiden med att uppdatera, förbättra och förnya våra sidor på klippan.se. Vår ambition är att, så långt det är möjligt, tillmötesgå invånarnas, företagarnas och besökarnas behov av information, dialog och tillförlitliga e-tjänster.

Vi arbetar med webbplatsen

Vi har en organisation med en webmaster centralt som har det övergripande ansvaret för webbplatsen. På varje förvaltning finns dessutom en eller flera webbredaktörer och publicister som ansvarar för innehållet på sidorna. Du ser vilken detta är genom att titta efter vem som är sidansvarig. Om du undrar över något, inte riktigt förstår innehållet på sidan, eller tycker att strukturen på webbplatsen känns krånglig kan du vända dig antingen till den som är sidansvarig eller till webmastern.

Tillgänglighet

Det är givetvis väldigt viktigt att alla människor, oavsett funktionshinder, kan ta del av informationen på vår webbplats. Därför är tillgängligheten på våra sidor något vi hela tiden har i beaktande och tar hänsyn till när vi arbetar med webbplatsen. I listen längst upp på sidorna hittar du några olika funktioner som gör besöket på klippan.se lättare. Du kan bland annat välja att anpassa sidan och få informationen uppläst. Vi försöker även att använda ett så enkelt och begripligt språk som möjligt, trots att vi ofta behöver informera om komplicerade saker. Upplever du något problem på webbplatsen när det gäller just tillgänglighet? Hör av dig till oss!

Responsiv design

Klippan.se har en responsiv design. Det innebär att hemsidan anpassar sig efter din skärm, så att du lättare kan surfa runt via en mobiltelefon eller en surfplatta.

Surfa runt

Besök gärna sidorna för att se hur det är uppbyggt. Längst upp finns en "Sitemap" som visar den exakta strukturen. Tycker du något kan göras annorlunda, är du välkommen med synpunkter. Vi tycker det skulle vara både bra och roligt om du ville höra av dig.

Senast uppdaterad: 2016-10-24
Sidansvarig: Lina Wideland

Kontakt

Klippans kommun
Besöksadress: Trädgårdsgatan 12, Klippan
Postadress: Klippans kommun, 264 80 Klippan


Telefon: 0435-280 00
E-post: kommun@klippan.se