Gå till innehåll

Följ med oss på trivselvandring och berätta vad du tycker om området

Kartbild över Antilopenskolan och området runt omkring skolan. På kartan är en linje ritad som visar var vi ska gå under vandringen.

Att känna sig trygg och trivas i sitt bostadsområde är viktigt. Alla ska kunna röra sig fritt och leva ett så bra liv som möjligt. Vi bjuder därför in till trivselvandring på området runt Antilopenskolan den 26 april för att få reda på hur vi kan göra området till en tryggare och trevligare plats.

Området i västra Klippan runt Antilopenskolan är en populär plats att mötas på efter skoltid och på helger. Nu vill vi veta vad du som bor i området eller som brukar vistas där tycker om området och vad som skulle få dig att trivas ännu bättre.

Följ med oss på vår trivselvandring onsdagen den 26 april klockan 17.30-19.30. Vi samlas utanför Antilopenskolans expedition på Brahegatan 7 och går sedan tillsammans på området och gör nedslag på olika platser och pratar om hur de upplevs. När vi har gått färdigt rundan bjuder vi på fika och fortsätter samtalet om platsen.

Med oss på vandringen är polisen, räddningstjänsten och representanter från kommunens olika verksamheter. Det finns personal på plats som kan polska, arabiska och engelska.

Genom att delta kan du vara med och skapa förutsättningar för meningsfulla möten, trivsamma miljöer och trygghet i ditt bostadsområde. Ingen föranmälan krävs.

Varmt välkommen!

Sidinformation

Senast uppdaterad:
14 april 2023