Uppleva & Göra

Lyssna Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00- 17.00
Fredag
08.00-16.00


kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Här hittar du våra mest välbesökta verksamheter och aktuella händelser!

Klippans kommun erbjuder ett brett och variationsrikt kultur- och fritidsutbud där gammal som ung ska kunna hitta något som intresserar. I evenemangskalendern hitttar du konserter, föreläsningar, marknader och mycket annat som händer i vår kommun. Besök utställningar i konsthallen, gå med i en förening, hitta nya vandringsleder på Söderåsen eller upptäck bibliotekens stora utbud. Det finns alltid något nytt att upptäcka.

Nyheter Uppleva & göra

  • Välkommen på föreningsmöte


    2019-07-19 Vi inför nya regler och rutiner för föreningsbidrag och bokningar av lokaler i och med att kommunfullmäktige klubbade nya bidragsregler i juni 2019. Därför bjuder vi nu in alla föreningar på informationsmöte för att berätta om och visa vårt nya ansöknings- och bokningssystem.
  • Våra sommarungdomar hjälper turister att upptäcka Klippan


    2019-07-11 I sommar har vi flyttat ut två stycken InfoPoints till Skäralid och Bruksspelet där många besökare rör sig under sommaren. InfoPointsen är bemannade av sommarungdomar och fungerar som en turistinformation. 
  • Aldrig utan sin kamera -  en fotokonstutställning av Tomas Montelius


    2019-07-08 Lördagen den 20 juli är det vernissage i konsthallen för Tomas Montelius utställning med fotokonst och fotografik. Utställningsperioden är 20 juli-25 augusti.