Gäst i Klippansoffan

Lyssna Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Kundtjänst: 0435-280 00
E-post: kommun@klippan.se

Besöksadress:
Trädgårdsgatan 12, 264 80 Klippanlänk till annan webbplats

 

Klippans konsthall
Storgatan 9, Klippan
E-post: kultur.fritid@klippan.se

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00- 17.00
Fredag
08.00-16.00


 

Öppettider konsthall (ingång via biblioteket)länk till annan webbplats

kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
I höst tar Åsa Moberg plats i Klippansoffan.

Tid: Torsdagen den 16 november kl. 18.30. Insläpp kl 18.15.
Plats:
Musikskolans konsertsal, Storgatan 9, Klippan.
Kostnad:
60 kr. Förköp av biljetter: Biblioteken i Klippan, Ljungbyhed och Östra Ljungby. Bibliotekens öppettiderlänk till annan webbplats. Biljetter kan även köpas på plats före arrangemanget. Biljetterna säljs som onumrerade platser.

Program: Möt den svenske författaren Åsa Moberg.
Åsa är journalist, översättare och författare till ett flertal böcker, bland annat Hon var ingen Florence Nightingale, Kärleken i Julia Anderssons liv och Ett extremt dyrt och livsfarligt sätt att värma vatten – en bok om kärnkraft. Hon är en välkänd debattör i frågor som miljö och psykisk ohälsa.

Åsa Moberg är aktuell med en ny bok: Livet.  I Livet berättar hon på sitt eget öppenhjärtiga sätt om åren på Aftonbladet, om kärleken och politiken, och om 1968 - året hon skrev sin första debattartikel och tog steget till att bli författare.

Sören Sommelius är samtalsledare under kvällen, han är kulturskribent, författare och bloggare, tidigare under många år kulturredaktör på Helsingborgs Dagblad. Han har skrivit böcker om konflikter, krig och propaganda på Balkan, om städer, Hemma i Ingenstans och om den indiska delstaten Kerala. Bland hans senaste kan nämnas en biografi om den chilenske Nobelpristagaren Pablo Neruda, en bok om medborgarrättsrörelsen i USA och en intervjubok om en överlevare från Auschwitz.

Åsa Moberg, foto: Cato Lein

Sören Sommelius, foto: Pål Sommelius


Tack till: Klippan Yllefabrik

Arr: Kultur- och fritidsförvaltningen