Nytänkarpris

Lyssna Skriv ut
Kontakt

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Klippans kommuns Nytänkarpris delas ut till förening eller person som på ett nytänkande, kreativt eller oväntat sätt utvecklat det lokala föreningslivet eller kommunens arrangemangs-/evenemangsutbud. Detta pris instiftades år 2018.

  • Priset utdelas till en ideell förening som har sin verksamhet i Klippans kommun eller enskild person som är bosatt eller verksam i Klippans kommun.
  • Priset delas ut årligen. Utdelningstvång finns ej.
  • Nytänkarpriset består av ett stipendium om 5000 kr och ett diplom.
  • Pristagararen hedras genom en plakett placerad på en central plats i kommunen.

Förslag på pristagare kan lämnas av invånare i kommunen, personal på Kultur- och fritidsförvaltningen eller ledamöter i Kultur- och fritidsnämnden.

Förslag kan lämnas fram till och med den sista februari (28 februari 2019) efterkommande år via e-tjänsten härlänk till annan webbplats, klicka på Uppleva & Göra – Kultur och fritid.

Föreningsledarpriset utdelas i samband med nationaldagsfirandet efterkommande år av Kultur- och fritidsnämndens ordförande som vid utdelningstillfället presenterar och motiverar valet av pristagare.

Upplysningar lämnas av kultur- och fritidschef Arne Grau Amnér 0435-281 90, kulturutvecklare Lotta Andgren 0435-284 98 eller fritidskonsulent Per-Ola Johansson 0435-288 26.