Arkiv

Lyssna Skriv ut
Kontakt

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Arkiv

I arkivet finner du material som tidigare funnits under aktuellt-fliken. Det kan både vara information och elevmaterial samt foton från olika evenemang.

Så att man blir kär

Under hela läsåret 2014/2015 har ledorden gemenskap och glädje genomsyrat verksamheten på Vedby skola, och under våren har alla elever genom ett Skapande skola-projekt skrivit samman en låttext, till vilken de alla sjunger och agerar. Det är så att man blir kär…


60-årsjubileum

Torsdagen den 23 oktober 2014 firade Vedby skola 60-årsjubileum.
Välkommen att ta del av bilder från firandet.

Det vinnande bidraget

Under vårterminen hade 4 - 6 till uppdrag att i mindre grupper skapa musik och film med temat Vedby skola. Tillsammans med sina klasskamrater fotograferades skolan i alla dess vinklar, och tillsammans med vår musiklärare Stefan Olsson skapades texter och musik om vår skola. Därefter sattes det ihop filmer tillsammans med skolans IKT-pedagog Therese Kilemar och resultatet blev 14 helt fantastiska filmer med musik om varför man just ska gå på Vedby skola. Resultaten presenterades sedan för alla elever på skolan som fick rösta fram ett vinnande bidrag. Det var ett bidrag från klass fyra och gruppen bestod av: Hanna, Tindra, Sebastian, Alex och Amelia.


Alicia vann en upplevelse för hela skolan!

Torsdagen den 12 december möttes elever och personal av Radio Kristianstads morgonshow, live i korridoren på vår skola. Detta efter att vår Alicia vunnit skolkampen i radio. Från 6 - 10 sände de från skolan, med besök av Hasse Andersson och barn och utbildningsrådets ordförande. Eleverna blev även bjudna på en egen spelning av Hasse Andersson och en riktig trollkarl som underhöll oss. Efter det här serverades det lussebullar, pepparkakor och saft till alla elever. Dessutom fick Alicias klass, år 6 egen tårta med saft! ett stort tack till Alicia för din fantastiska insatts i skolkampen och ett stort tack till radio Kristianstad som bjöd oss på ett minne för livet.

Kontakt

Biträdande rektor 
Jörgen Andersson
Telefon: 0435-284 18
E-post: jorgen.andersson@klippan.se