Navigatorcentrum

Lyssna Skriv ut
Kontakt

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Navigatorcentrum

Navigatorcentrum finns till för ungdomar mellan 16-20 år som varken studerar, arbetar eller som har funderingar på att hoppa av sina studier. Till oss kan du vända dig om du har frågor kring studier, arbete, praktik eller inte vet vilka kontakter du kan ta med myndigheter och andra personer. Vi erbjuder dig stöd, vägledning och samordnare. Tillsammans hittar vi motivation för dig att ta nästa steg i livet.

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig

Det är helt frivilligt att delta i våra aktiviteter, men gör du det vill vi att arbetet bygger på en aktiv medverkan från både dig och oss.
Välkommen till ett avstamp mot en spännande framtid.

Vad betyder Aktivitetsansvar?

Här i Klippans kommun är det Navigatorcentrum som har hand om aktivitetssansvaret. Det innebär att vi vill och ska erbjuda dig som är mellan 16-20 år och inte har slutför en gymnasial utbildning det stöd och hjälp som du har rätt till. Alla kommuner i Sverige har detta ansvar och det är upp till oss att det fungerar som det ska.
Det kan vara många termer och villkor för dig att hålla reda på och då finns vi här för att hjälpa dig att hitta rätt.

Vad gör du om dagarna?

Att sitta hemma är inte så kul i längden. Därför vill vi veta vad du gör och vad vi kan göra för att hjälpa dig att skapa och nå dina mål. Förutom stöd och vägledning erbjuder vi flera aktiviteter som ska hjälpa dig att klara dig i vardagen och för att komma igång. Du får bland annat lära dig mer om hur det fungerar när man söker jobb och hur man får ekonomin att gå ihop. En gång i veckan tar vi en promenad i grupp eller enskilt och snackar framtid. Välkommen att följa med.

Kontakt

Ebba Kroon
Studie- och yrkesvägledare
Telefon: 0435-284 29
E-post: ebba.kroon@klippan.se

Marie Pålsson
Beteendevetare
Telefon: 073-43 98 661
E-post: marie.palsson1@klippan.se

Relaterade länkar