Gå till innehåll

Söderåsens matmarknad

Datum
Tid till

Som alltid håller vi matmarknaden första söndagen i oktober på Skäralids Camping och Vandrarhem.

Matmarknaden är en välbesökt exklusiv marknad vid Söderåsens nationalpark, ett av Skånes mest besökta turistmål. Här möts besökarna av lokalt producerat mathantverk av högsta kvalitet.

Marknaden är väldigt uppskattad av både besökare och utställare och har blivit nominerad till bland annat Skånes bästa evenemang 2017.
Marknaden består av ett 30-tal utställare.
Ponnyridning, ansiktsmålning, musik och lotteri finns också, som brukligt.

Mat och fika säljs av flera utställare. Vi har ett stort serveringstält i bortre änden av marknaden, där du kan slå dig ner med din köpta fika/lunch, eller bara vila benen en stund.

Parkering finns helt gratis i direkt anslutning till marknaden. Det är viktigt att parkera på anvisad plats för att säkerställa trafiksäkerheten på tillfartsvägarna.

Vi vill gärna uppmuntra er att samåka eller ta bussen, som stannar precis utanför Skäralids Vandrarhem & Camping.

Betalning i entrén:

Entré: 50 kronor – barn upp till 15 år går in gratis.
Vi har tyvärr inte möjlighet att ta kort i entrén längre, men swish eller jämna kontanter går jättebra. Vi hoppas detta inte ställer till några problem för er och att ni känner er lika välkomna som alltid!

Parkeringen är gratis, den är på åkern bredvid marknaden.
Tänk på att det kan vara lite blött i åkerns stubb nu efter en del regn och fuktiga nätter, så välj ett par bra skor som tål fukt och smuts.

Välkommen!

Evenemangsinformation

Datum
Tid
till
Plats
Skäralids Vandrarhem
Pris
50 SEK
Arrangör
Smaker från Söderåsen