Gå till innehåll

Invigning av Vita Rummet och invigning av nytt namn på dagliga verksamhet

Daglig verksamhet på Bryggerigatan firade nyligen en spännande milstolpe med invigningen av sitt nya namn Läderbacken och det nya sinnesrummet, Vita rummet. Detta firande markerade en viktig utveckling i verksamhetens strävan att skapa en stimulerande och inkluderande miljö för sina deltagare.

Ida Svanberg, Shema Mehdi
och Linda Segelson står framför en skylt med texten "Vita rummet 2024".

Det nya sinnesrummet, Vita rummet, har utvecklats genom ett nära samarbete mellan personal och ledning. Ida Svanberg, Shema Mehdi och Linda Segelson, som alla arbetar i upplevelsegruppen, har varit drivande i projektet tillsammans med enhetschefen. Deras gemensamma insatser har resulterat i ett rum som är designat för att erbjuda en lugn och sensorisk upplevelse för verksamhetens brukare.

Invigningen var en glädjefylld tillställning som samlade alla från LSS-verksamheten. Gästerna välkomnades med drycker, tårta och kakor, vilket bidrog till en festlig atmosfär. Höjdpunkten av dagen var när LIONS, klippte bandet för att officiellt öppna Vita rummet och invigning av det nya namnet Läderbacken.

Med det nya sinnesrummet på plats ser Läderbackens dagliga verksamhet fram emot att fortsätta erbjuda högkvalitativa upplevelser för sina deltagare. Rummet är utformat för att tillgodose olika sensoriska behov och främja välbefinnande, vilket kommer att vara en stor tillgång för verksamheten framöver.

Invigningen av Vita rummet och det nya namnet på verksamheten är bara början på en spännande resa mot ännu bättre stöd och resurser för alla som deltar i Läderbackens dagliga verksamhet.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
10 juni 2024