Rapportera till kommunen

Skriv ut
Kontakt

Kontakt


Felanmälan gator, vatten och avloppsledningar:
Journummer 0435-103 10

Felanmälan el och fjärrvärme:
Kraftringenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (nätägare) 020-32 61 00

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00-17.00
Fredag
08.00-15.00

Receptionen i kommunhuset håller lunchstängt klockan 12–13. Vi nås ändå på telefon, chatt, facebook och e-post.


 

Kontakta kundtjänst under kontorstid.

kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Du kan på ett enkelt sätt rapportera in en felanmälning för offentlig plats till kommunen genom vår e-tjänst.

Genom att rapportera fel via e-tjänsten skickar du enkelt in en felanmälan till kommunen. Tjänsten har en kartfunktion där du kan markera var felet är och det går även att lägga till en bild i din felanmälan.

Din felanmälan går till vår Gata/park-avdelning som har hand om kommunens offentliga och publika ytor såsom gator, vägar, parker och lekplatser. Du kan till exempel rapportera in trasiga parkbänkar, klotter, hål i gatan, trasig gatubelysning och nedskräpning.

Vill du rapportera in områden som du upplever som otrygga, kan du göra det via formuläret Rapportera otrygga platser.Få VA-driftinformation i mobilen
Om du har en mobiltelefon som är registrerad på adressen där du bor får du information om driftstörningar via SMS, t.ex. vid akuta vattenläckor eller planerat ledningsunderhåll. Ditt mobilnummer hämtas från din teleoperatörs databas. Är du skriven på en adress och har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress – så kommer du alltså automatiskt att få våra SMS-utskick som rör den fastigheten.

Har du skyddat nummer, oregistrerat kontantkort eller äger fritidshus i kommunen, så kan du ta del av tjänsten genom att anmäla dig här nedan. Här kan du också avregistrera dig om du inte önskar ta emot våra SMS-aviseringar.


Aktuell driftinformation
Här kan du se aktuella driftstörningar på gata, park samt vatten och avlopp i hela kommunen.