Gå till innehåll

Möten, handlingar & protokoll

Här hittar du information om våra styrelser och nämnder och deras möten, ärendelistor och protokoll.

Protokollen publiceras när originalhandlingarna är justerade. Vissa uppgifter är borttagna av olika anledningar. Det kan röra sig om sekretesshandlingar eller begränsningar genom dataskyddsförordningen (GDPR). Du har, enligt offentlighetsprincipen, rätt att ta del av de beslutsunderlag som legat till grund för beslut.

Välkommen att höra av dig till kundtjänst på telefon 0435-280 00 eller e-post kommun@klippan.se om du vill ta del av en allmän handling.

I diariet på webben finns möjlighet att söka efter allmänna och offentliga ärenden och handlingar som registrerats i kommunens diarium och som handläggs i de olika nämnderna i Klippans kommun. Det kan handla om ansökningar, remisser, medborgarförslag, motioner med mera. Eftersom varje nämnd inom Klippans kommun är en egen myndighet har de ett eget diarium.
Besök webbdiariet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Alla möten i kommunfullmäktige, kommunstyrelsen, kommunstyrelsens arbetsutskott och nämnder bestäms årsvis.
Se sammanträdestider.

Kallelser till kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och nämnder hittar du under respektive rubrik.
Se alla kallelser här.

Protokollen får inte läggas ut förrän de är justerade (godkänts). Enligt lag ska de vara justerade senast 14 dagar efter sammanträdesdagen. Varje nämnd har ansvar för sina protokoll och deras publicering på hemsidan.
Läs protokollen här.

Vi sänder webb-tv från våra fullmäktigesammanträden. Sändningen sköts av Master Film. Du kan ta del av sändningarna live under mötet. Därefter läggs sändningen upp igen permanent.
Ta del av sändningarna här.

Se även

Sidinformation

Senast uppdaterad:
12 januari 2024