Gå till innehåll

För dig som är nyinflyttad

Vad roligt att du har valt att flytta till Klippans kommun! Du är i gott sällskap - över 17 000 personer kallar någon del av vår natursköna kommun för hemma.

Det är vårt jobb att ge dig och alla andra kommuninvånare goda förutsättningar att växa upp, leva och verka. Det är så viktigt för oss att vi har gjort det till vår vision.

En kommun finns där under de allra flesta skeenden i en människas liv.
Klippans kommun är en kommun som är tillräckligt stor för att vi ska kunna ha ett utbud och service som ger dig det du behöver i stort, men även tillräckligt liten för att du ska kunna överblicka helheten och lära känna människorna som bor och verkar här.

Vi har en vision: I Klippans kommun skapar vi tillväxt och livskvalité tillsammans. Denna vision leder oss i rätt riktning tillsammans med dig som kommuninvånare. Oberoende av vem du är, ska du känna dig välkommen inom föreningsliv, naturupplevelser, handel, företagande, boende, skola eller kulturutbud. Du kan vara deltagare i aktiviteter eller endast användare men du är alltid välkommen att höra av dig till Klippans kommun för att få vägledning.

Välbesökta sidor

Se även

Sidinformation

Senast uppdaterad:
24 maj 2024