Information till invånare om Covid-19

Lyssna Skriv ut
Kontakt

Text

Skicka ett meddelande till kundtjänst
På denna sida finns samlade länkar och kort information om hur Klippans kommun arbetar med Covid-19 (Coronaviruset) samt hur läget är i vår kommun. Delar av informationen läggs även som längre nyheter på startsidan på klippan.se, dit vi länkar från denna sida.

Denna sida uppdateras kontinuerligt i takt med att vi får ny information.

Senaste nytt

Publicerad 22 april
Fortsatta restriktioner inom kultur- och fritidsverksamhet
Då pandemin fortsätter att påverka oss alla kommer nuvarande restriktionerna för kultur- och fritidsverksamhet fortsatt att gälla. Var 14:de dag kommer uppdaterad information om vad som gäller.
Dessa restriktioner gäller från idag den 22 april och fram till 9 maj. 

Publicerad 16 april
Ingen tidsbokning krävs längre på biblioteken i Klippan och Östra Ljungby
Från och med måndag 19 april behöver du inte längre boka tid för avhämtning av reservationer eller återlämning av lånad media på biblioteken i Klippan och Östra Ljungby.
Mer information och öppettider hittar du här.  

Publicerad 31 mars
Ökad närundervisning på Klippans gymnasieskolor.
Klippans kommun följer Regeringens, Folkhälsomyndighetens och Smittskydd Skånes rekommendationer. Region Skåne har kommit med nya och uppdaterade rekommendationer angående närundervisningen på Skånes gymnasieskolor. Detta gör att vi från och med vecka 14 och framåt succesivt kommer att öka närundervisningen på våra skolor.
Beslutet gäller från och med 2021-04-07 och tills vidare. Om/när nya beslut tas framöver så återkommer vi med uppdaterad information.
Här kan du läsa mer.

Publicerad 26 mars
Var med och gör skillnad även under påsken! Smittspridningen av covid-19 är fortsatt aktiv i Klippan, precis som i stora delar av Skåne. Det är fortfarande ett allvarligt läge och vi måste alla hjälpas åt för att minska smittspridningen. Det du väljer att göra gör skillnad och kan påverka hur utvecklingen i Klippan blir. 
Läs mer om hur du gör skillnad här.