April 2021

Skriv ut
Kontakt

Skicka ett meddelande till kundtjänst


Fyll i ditt namn

Fyll i din e-post

Publicerad 30 april
Lokaler för föreningsledda aktiviteter öppnar igen
Folkhälsomyndigheten samt Smittskydd Skåne har beslutat att lätta på restriktionerna för träning och aktivitet även för vuxna i kommunala lokaler. Klippans kommun öppnar därför upp våra lokaler för föreningsledd träning och aktivitet även för vuxna. Vi följer fortsatt rekommendationerna vilket innebär ett krav på smittsäker verksamhet.
Här kan du läsa vad det innebär.

Publicerad 29 april
Imorgon är det valborg och snart är vi inne i sköna maj. Läget med smittspridningen av covid-19 är dock fortfarande allvarligt och vi måste hålla i, hålla ut och hjälpas åt för att minska smittspridningen. Det du väljer att göra i helgen och även därefter kan påverka hur utvecklingen i Klippan och regionen blir.
Så här gör du skillnad!

Publicerad 22 april
Fortsatta restriktioner inom kultur- och fritidsverksamhet
Då pandemin fortsätter att påverka oss alla kommer nuvarande restriktionerna för kultur- och fritidsverksamhet fortsatt att gälla. Var 14:de dag kommer uppdaterad information om vad som gäller.
Dessa restriktioner gäller från idag den 22 april och fram till 9 maj.

Publicerad 16 april
Ingen tidsbokning krävs längre på biblioteken i Klippan och Östra Ljungby
Från och med måndag 19 april behöver du inte längre boka tid för avhämtning av reservationer eller återlämning av lånad media på biblioteken i Klippan och Östra Ljungby.
Mer information och öppettider hittar du här.