December 2021

Skriv ut
Kontakt

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Publicerad 22 december
Vi kommer att begränsa mängden personer i våra verksamheter på fritidsgård, bibliotek, simhall och gym till 1 person/10 kvadratmeter från torsdag 23 december, information kommer att sättas på entréerna.

Sågenhusets entré kommer att vara stängd från torsdag till den 9 januari. Föreningslivet kommer kunna fortsätta ha sin verksamhet men behöver då släppa in deltagare med tagg.
Caféet på Sågen håller stängt 23 december-9 januari.

De planerade jullovsaktiviteterna på de röda dagarna 25-26 december samt 1-2 januari i spontanytan samt teaterföreställningar och annat som finns i vårt jullovsprogram kommer att genomföras med begränsad mängd deltagare.
Vi kommer att ha jullovsverksamhet i streetarenan på Sågen 23, 27, 28 och 30 december och 3-7 januari klockan 13.00-19.00 med insläpp från husets baksida.

Publicerad 21 december
Från och med den 23 december gäller flera nya restriktioner för att minska smittspridningen av covid-19. Dessa är bland andra att undvika trängsel i alla miljöer, avrådan från cuper och läger inomhus samt enbart sittande gäster vid offentliga tillställningar med fler än 20 personer.

På Folkhälsomyndighetens hemsida kan du ta del av samtliga restriktioner som gäller från och med den 23 december.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Publicerad 7 december
Efter råd från Smittskydd Skåne (en del av Region Skåne) så kommer Klippans kommuns skolor inte bjuda in vårdnadshavare till exempelvis luciafirande, konserter eller julavslutningen. Det kommer inte heller anordnas skolgemensam lucia eller julavslutning utan eleverna kommer ha firanden och julavslutning tillsammans i sin egen klass. Detta för att minska risken för smittspridning av covid-19.

Folkhälsomyndigheten presenterade nya åtgärder för att begränsa smittspridningen av covid-19. Dessa kommer gälla från och med den 8 december.
Här kan du läsa mer om de nya åtgärderna.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster