Mars 2021

Skriv ut
Kontakt

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Publicerad 31 mars
Ökad närundervisning på Klippans gymnasieskolor.
Klippans kommun följer Regeringens, Folkhälsomyndighetens och Smittskydd Skånes rekommendationer. Region Skåne har kommit med nya och uppdaterade rekommendationer angående närundervisningen på Skånes gymnasieskolor. Detta gör att vi från och med vecka 14 och framåt succesivt kommer att öka närundervisningen på våra skolor.
Beslutet gäller från och med 2021-04-07 och tills vidare. Om/när nya beslut tas framöver så återkommer vi med uppdaterad information.
Här kan du läsa mer.

Publicerad 26 mars
Var med och gör skillnad även under påsken! Smittspridningen av covid-19 är fortsatt aktiv i Klippan, precis som i stora delar av Skåne. Det är fortfarande ett allvarligt läge och vi måste alla hjälpas åt för att minska smittspridningen. Det du väljer att göra gör skillnad och kan påverka hur utvecklingen i Klippan blir.
Läs mer om hur du gör skillnad här.

Publicerad 25 mars
Klippans kommun har beslutat att eleverna i årskurs 3 på Pilagårdsskolan inte ska ha undervisning på plats på skolan de sista dagarna innan påsklovet. Detta för att minska smittspridning av covid-19. Beslutet baseras på rekommendationer från Smittskydd Skåne. Undervisningen kommer att tas igen vid ett senare tillfälle.

Publicerad 19 mars
Årskurserna 4–6 på Pilagårdsskolan kommer att ha undervisning på distans även måndag och tisdag vecka 12. Detta på grund av en pågående smittspridning av Covid-19 i verksamheten.

Publicerad 17 mars
Årskurserna 4–6 på Pilagårdsskolan kommer att ha undervisning på distans torsdag och fredag vecka 11. Detta på grund av en pågående smittspridning av Covid-19 i verksamheten.

Publicerad 17 mars
Var uppmärksam mot eventuella bedrägerier
Nu när vaccinationerna mot covid-19 har kommit i gång vill vi påminna om att ingen från Klippans kommun eller Region Skåne kommer oväntat ringa till dig om vaccination och be dig identifiera dig via bankdosa eller bank-id.

Om du får denna typ av samtal där uppringaren ber att du ska legitimera dig ska du bara lägga på luren. Lämna inte ut någon form av kod eller använd din bankdosa eller ditt bank-id.

Publicerad 9 mars
Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer för utökad testning vid smittspårning på arbetsplatser.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Publicerad 5 mars
Fortsatt blandad undervisning på Klippans gymnasieskolor till och med 1 april
Utifrån situationen i Skåne och Klippan och utifrån rekommendationer och restriktioner från myndigheterna kommer undervisningen på Klippans gymnasieskolor att fortsätta bedrivas genom en kombination av både när- och distans/fjärrundervisning. För gymnasieskolorna i Klippan gäller till om med den 1/4 om inget annat meddelas innan.
Här kan du läsa mer.