Dialog

Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00-17.00
Fredag
08.00-15.00

Receptionen i kommunhuset håller lunchstängt klockan 12–13. Vi nås ändå på telefon, chatt, facebook och e-post.

kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Din åsikt är viktig för oss. Därför arbetar vi alltid för att utveckla dialogen med invånarna. Det ska finnas utrymme för dig att tycka till om oss som kommun, fysiska områden, trygghet och tillgänglighet och mycket annat som hör det dagliga livet till. Och du ska få veta hur vi arbetar vidare med dina tankar och idéer och den feedback du ger oss.
Det är väsentligt för att vi ska uppnå vår vision:
Klippan – en kommun där vi tillsammans skapar goda förutsättningar att växa upp, leva och verka. Här bor och mår vi bra!

Dialog med Klippans invånare är också en viktig del av flera av de mål som vi arbetar mot. Bland annat genom att erbjuda den genom digitala och fysiska mötesplatser. Ni som bor i vår kommun ska känna delaktighet och ha insyn och inflytande i vår verksamhet.

På dessa sidor berättar vi mer om de olika dialogformerna Medborgardialog och Dialog i kommunen:

Medborgardialog är en dialogform mellan kommunens politiker och medborgarna. Den används som ett verktyg i det politiska arbetet och ger politikerna möjlighet att ta del av den aktuella opinionen.

Dialog i kommunen är medborgarens möjligheter till dialog med kommunens verksamheter. Denna dialog sker mellan tjänstepersoner och medborgare.