Kommunikationsavdelning

Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00-17.00
Fredag
08.00-15.00

Receptionen i kommunhuset håller lunchstängt klockan 12–13. Vi nås ändå på telefon, chatt, facebook och e-post.

kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
På kommunikationsavdelningen arbetar vi för att stärka kommunens varumärke och ge service åt våra invånare. Avdelningen som leds av en kommunikationschef består av en kommunikationsdel, budget- och skuldrådgivning och vår kundtjänst.

Kommunikation
Här arbetar tre kommunikatörer med att utveckla och stärka vårt varumärke och på olika sätt informera och kommunicera med kommuninvånarna. Detta görs bland annat genom vår hemsida, sociala medier, film och trycksaker av olika slag.

Budget- och skuldrådgivning
Budget- och skuldrådgivning är kommunens stöd till invånare i Klippans kommun för ekonomin i vardagen. Här erbjuds rådgivning när man ska göra budget i vardagens ekonomi eller stöd när ekonomin inte är balans. Vi erbjuder också hjälp med att söka skuldsanering. Rådgivningen är ett stöd i kommunen, men också en viktig del i vårt arbete för förbättrad folkhälsa i Klippan.

Kundtjänst
Klippans kommuns kundtjänst, som finns i kommunhuset, är vägen in till kommunen. Här jobbar kundtjänstmedarbetare samt en enhetschef. De flesta av kommunens verksamheter, skolor med mera är anslutna till kundtjänst.

Kundtjänst ökar tillgängligheten och förenklar ärendehanteringen för medborgarna. Personal i kundtjänst hanterar ärenden som gäller information, vägledning, statusfrågor, förberedelse till handläggning och viss handläggning; tjänster som idag utförs av förvaltning.