För dig som nyinflyttad

Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00-17.00
Fredag
08.00-15.00

Receptionen i kommunhuset håller lunchstängt klockan 12–13. Vi nås ändå på telefon, chatt, facebook och e-post.

kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Bild på Kopparmölledammen i Stidsvig.

Vad roligt att du har valt att flytta till Klippans kommun! Du är i gott sällskap - över 17 000 personer kallar någon del av vår natursköna kommun för hemma.

Det är vårt jobb att ge dig och alla andra kommuninvånare goda förutsättningar att växa upp, leva och verka. Det är så viktigt för oss att vi har gjort det till vår vision.

En kommun finns där under de allra flesta skeenden i en människas liv.
Klippans kommun är en kommun som är tillräckligt stor för att vi ska kunna ha ett utbud och service som ger dig det du behöver i stort, men även tillräckligt liten för att du ska kunna överblicka helheten och lära känna människorna som bor och verkar här.

Vi har en vision: Klippan – en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Denna vision leder oss i rätt riktning tillsammans med dig som kommuninvånare. Oberoende av vem du är, ska du känna dig välkommen inom föreningsliv, naturupplevelser, handel, företagande, boende, skola eller kulturutbud. Du kan vara deltagare i aktiviteter eller endast användare men du är alltid välkommen att höra av dig till Klippans kommun för att få vägledning.