Kontakta kommunen

Lyssna Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00-17.00
Fredag
08.00-15.00

Receptionen i kommunhuset håller lunchstängt klockan 12–13. Vi nås ändå på telefon, chatt, facebook och e-post.

kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Kundtjänst – En väg in

Behöver du komma i kontakt med oss i kommunen? Det gör du genom vår kundtjänst.
Kundtjänst svarar på frågor som rör bland annat barnomsorg, försörjningsstöd och faderskap. De handlägger ärenden och om du har fastnat på en e-tjänst och behöver hjälp så kan de stötta dig. Och givetvis även vara länken vidare till resten av organisationen när det behövs.

Det ska vara enkelt för dig att komma i kontakt med oss. Därför arbetar vi hela tiden för att kunna erbjuda dig fler kontaktvägar. Vi vill vara där du är.

Här når du oss idag:
Besöksadress: Trädgårdsgatan 12, 264 80 Klippan
Telefon: 0435-28 000
E-post: kommun@klippan.se
Facebook: www.facebook.com/Klippanskommun/
Hemsida: Chatta med kundtjänst direkt här på hemsidan. Klicka på Kontakta oss till höger för att starta chatten.
Mina sidor: Här kan du följa de ärenden du skickat in via våra e-tjänster, om du loggat in med e-Id när du fyllt i den. Du kan också föra en digital dialog med oss. Du når Mina sidor genom ikonen längst upp till höger, eller via e-tjänsterna.

E-tjänster
En e-tjänst erbjuder dig möjlighet att via kommunens hemsida stegvis fylla i de uppgifter som behövs för en viss typ av tjänst, till exempel ka du göra ansökningar och beställningar genom e-tjänsterna. Uppgifterna kommer elektroniskt att tas emot och registreras av kommunen. Möjlighet finns att skriva ut alternativt spara dina uppgifter.