Välkommen till Mina sidor

Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00-17.00
Fredag
08.00-15.00

Receptionen i kommunhuset håller lunchstängt klockan 12–13. Vi nås ändå på telefon, chatt, facebook och e-post.

För närvarande har vi tekniska problem med kontaktformuläret nedan. Använd gärna någon av våra andra kontaktvägar för att komma i kontakt med kundtjänst.

kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst


Fyll i ditt namn

Fyll i din e-post

Mina sidor är till för dig som är invånare och folkbokförd i Klippans kommun. Du kan nu sköta ärenden kopplade till e-tjänster och föra en digital dialog med oss direkt på webben.

Mina sidor är personliga för dig och kopplade till de e-tjänster där du legitimerar dig med e-Id. När du använder dem skapas ett ärende. Det kan du sedan följa på Mina sidor när du är inloggad. Där kan du också kan ställa frågor till och få svar från oss direkt på webben. Du hittar Mina sidor längst upp till höger på klippan.se eller genom e-tjänsterna. Välkommen in!

De olika delarna av Mina sidor
Min profil – Här finns uppgifter om dig som registreras automatiskt i e-tjänster. Några av dem hämtas från ditt e-Id och andra kan du välja att själv fylla i.

Mina ärenden – Här finns de ärenden du har hos Klippans kommun kopplade till e-tjänster du använt. Det är också här du för dialog med oss.

Mina sparade utkast – Du kan välja att spara ett utkast på en e-tjänst du håller på att fylla i. Det utkastet kan du sedan gå tillbaka till och fortsätta fylla i under Mina sparade utkast.

Behandling av personuppgifter – Information om hur vi behandlar dina personuppgifter utifrån dataskyddsförordningen GDPR.

Du hittar mer information om funktionerna på deras respektive sida på Mina sidor. Där hittar du också en kort guide i text och bild över funktionerna som finns och hur det hela fungerar.

Bra att veta
Mina sidor är en ny funktion och under utveckling. Upptäcker du något problem eller saknar information på sidorna är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

För att använda Mina sidor behöver du identifiera dig med någon form av e-Id.

Svarstiden på Mina sidor är 24 timmar, helgfri måndag-fredag.

Om du föredrar att inte följa ditt ärende via Mina sidor och har frågor och funderingar kring det är du välkommen att kontakta kundtjänst.

För att lägga in tider och liknande för barnomsorg använder du fortsatt portal för förskola, pedagogisk omsorg och fritidshem.