E-tjänster & blanketter

Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00-17.00
Fredag
08.00-15.00

Receptionen i kommunhuset håller lunchstängt klockan 12–13. Vi nås ändå på telefon, chatt, facebook och e-post.

För närvarande har vi tekniska problem med kontaktformuläret nedan. Använd gärna någon av våra andra kontaktvägar för att komma i kontakt med kundtjänst.

kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst


Fyll i ditt namn

Fyll i din e-post

Blå knapp där det står Gå till våra e-tjänster.

På länken ovan hittar du alla kommunens e-tjänster och blanketter samlade.
Klicka på den kategori som stämmer överens med det du söker, så kan du navigera dig till rätt tjänst. Du kan även använda sökrutan för att snabbt hitta den e-tjänst eller blankett du behöver. Vissa e-tjänster kräver inloggning via BankID. När det efterfrågas loggar du in som vanligt så kommer du till din e-tjänst.

E-tjänst
En e-tjänst erbjuder dig möjlighet att via kommunens hemsida stegvis fylla i de uppgifter som behövs för en viss typ av tjänst, till exempel en ansökan. Genom att klicka på "skicka" kommer uppgifterna elektroniskt att tas emot och registreras av kommunen. Möjlighet finns att skriva ut alternativt spara dina uppgifter.

Blankett
En blankett skriver du ut och fyller i innan du skickar in den. Du lämnar eller skicka blanketten till kommunen.

Att bifoga filer
I vissa av kommunens e-tjänster finns möjlighet att bifoga filer i formaten PDF, Excel och Word. Döp din fil när du sparar ner den på din dator så att det blir tydligt vad filen innehåller.

Logga in med BankID
Några av våra e-tjänster kan du använda genom att logga in med ditt BankID.
Information om BankID.länk till annan webbplats

Mina sidor
För dig som är folkbokförd invånare i Klippan och loggar in med e-Id när du använder e-tjänster finns möjligheten att följa ditt ärende Genom Mina sidor. Där kan du också föra en digital dialog med oss. Du når Mina sidor genom ikonen längst upp till höger på klippan.se, eller via e-tjänsterna.

Behandling av personuppgifter
När du använder e-tjänster på vår sida behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR. Uppgifterna används för att handlägga ditt ärende i e-tjänsten, svara på frågor, kunna identifiera att du är du samt för att komma i kontakt med dig. Läs mer om hur Klippans kommun hanterar personuppgifter.

Har du frågor?
Om du känner dig tveksam över vilken e-tjänst du ska använda, kanske har kört fast eller behöver lite hjälp och stöd, är du välkommen att kontakta Klippans kommuns kundtjänst.