Gå till innehåll

Informationsmöte om Destination Rönne å och Ringsjön

Nu satsar kommunerna Eslöv, Hörby, Höör, Klippan, Åstorp och Ängelholm på ett gemensamt destinationsprojekt. Rönne å och Ringsjön ska bli en självklar plats för naturturism och upplevelser och som företagare inom besöksnäringen kan projektet ge dig chans att utveckla din verksamhet.

Datum: 2022-10-26
Tid: kl 14.00-14.45

Bakgrund och mötets syfte

Projektidén för Destination Rönne å och Ringsjön är att skapa en destination för naturturism och upplevelser och är ett samarbete mellan kommunerna Eslöv, Hörby, Höör, Klippan, Åstorp och Ängelholm. Projektet är en fortsättning på Naturturism Rönne å och Ringsjön – en förstudie, som har bedrivits 2019-2022.

Under projekttiden 2022-2023 ska bland annat besöksplatser identifieras och skyltas upp, en webbplats och en interaktiv karta ska tas fram och ett hållbarhetskoncept ska utvecklas. Utöver detta ska även en fototävling för amatörfotografer med efterföljande utställning arrangeras.

Några av de önskade effekterna är att företag inom besöksnäringen ska få en chans att utveckla sina samarbeten och bredda sitt utbud, eller helt enkelt inspireras och få kunskap för att bli ännu bättre på det som görs idag. För dig som företagare kanske kan det även leda till en säsongsförlängning och en möjlighet till att nyanställa?

För att vi ska kunna driva projektet så att företag och föreningar gynnas är ditt engagemang, din kunskap och dina önskemål viktiga, så ta chansen att få veta mer om vad projektet innebär.

Välkommen på ett digitalt möte där vi berättar mer om projekt Destination Rönne å och Ringsjön!

Sidinformation

Senast uppdaterad:
21 oktober 2022