Gå till innehåll

Framtidsmässa på Ljungbyheds Motorbana 8 juni

Bilar från STCC

Ett av STCCs tydliga kärnvärde är att fokusera på yngre målgrupper. Den 8 juni arrangeras en Framtidsmässa för att visa upp olika yrken för grundskolans elever. Vill du vara med och visa upp din verksamhet, kontakta Ted Johansson ted@mom-events.se 

Innehåll STCC vill inspirera och engagera barn och ungdomar till utbildning och arbete på bästa sätt genom vår sport. STCC ska verka som en brygga mellan skola och näringsliv.

Genom en Framtidsmässa kan STCC med partners skapa en mässa där en bredd av möjligheter visas för ungdomar som ska ta nästa steg i livet. På plats kommer både skola och näringsliv exponera sig för att inspirera ungdomar att hitta en väg mot sitt kommande arbetsliv.

Ljungbyheds Motorbana är STCCs officiella testbana under 2023 och är en perfekt evenemangsyta för FRAMTIDSMÄSSAN.

FRAMTIDSMÄSSAN kommer att innehålla företag och utbildningsaktörer som vill visa sina verksamheter för att inspirera ungdomarnas framtida yrkesval. De allra yngsta som besöker mässan kommer att få uppleva motorsporten på nära håll och på förhand fått ut ett STCC Junior-paket med lärande uppgifter inom bild, svenska och teknik.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
3 april 2023