Gå till innehåll

FN:s hållbarhetsmål:
Ett smörgåsbord för nya affärer– Evenemang 2

Bild som beskriver de globala målen.

Vill du hjälpa ditt företag att öka sin konkurrenskraft, skapa nya affärer, ekonomisk vinning, säkra kompetensförsörjning, bidra till generationsmålet och utveckla ert hållbarhetsarbete enligt FN:s hållbarhetsmål i Agenda 2030? Kom då till Forum i Örkelljunga den 21 september!

Välkommen till en affärsmässig mötesplats med de globala hållbarhetsmålen i fokus. Dagen är ett evenemang i konceptet Ystadmodellen som kommer att präglas av panelsamtal, affärsperspektiv och finansiering. Vi har bjudit in företag som berättar hur deras omställningsresa gått till och ger konkreta exempel på samarbeten och affärer de gjort. Dagen syftar till att stötta deltagande företag och organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete och nå nya affärer genom inspiration, kompetenshöjning och stor möjlighet till nätverkande.

Det finns inga krav på att ha deltagit i tidigare evenemang eller delta i nästföljande evenemang. Läs mer om de fem evenemangens innehåll här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

När: Den 21 september klockan 08:30-12:00
Var: Forum i Örkelljunga, Kungsvägen 22, 286 34 Örkelljunga.
Kontakt: sonia.denkiewicz@hutskane.se

Sidinformation

Senast uppdaterad:
22 augusti 2023