Gå till innehåll

Sjuksköterska kommunal primärvård

Legitimerad Personal

Om arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet". Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

Arbetsuppgifter

Söker du ett omväxlande, fritt och flexibelt yrke där vi sätter Klippans invånare i centrum? Gillar du utmaningar och utveckling samt önskar trevliga och kompetenta kollegor inom flera olika professioner och verksamheter att teamsamverka med? Då är du den vi söker! Vi arbetar i team bestående av omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, koordinator och chef. Du utför sedvanliga uppgifter såsom dokumentation, patientkontakter, delegeringar, teamsamverkan, kontakt med anhöriga och telefonrådgivning. Kommunens verksamhet har under de senaste åren utvecklats att utföra mer avancerad vård i patientens hem vilket innebär att arbetet är omväxlande, intressant, stimulerande och utmanande och där ingen dag är den andra lik. Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal utifrån MAS riktlinjer och enhetens rutiner. Du ansvarar för att samordna och genomföra HSL insatser. Dokumentation sker i LifeCare. Arbetstidsmått är 38,25 h/vecka. Schemalagd arbetstid dag, kväll och helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning eller arbetslivserfarenhet inom distrikt, palliativ vård, äldreomsorg, geriatrik eller demensvård är meriterande. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och har patienternas bästa i fokus. Ditt arbetssätt är flexibelt och du har förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig, noggrann och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i teamet. Vi välkomnar nytänkande och ser stora fördelar med att du aktivt är med och utvecklar verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Din kommunikationsförmåga är viktig och därför behöver du ha goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt. Vi ser även att du har god datorvana. Körkort B är ett krav.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-2-19
Referensnummer:
C175201-2024-1
Ansök Här

Kontakt

Karin Åkesson
Tillförordnad enhetschef sjuksköterskor
0435-28210
karin.akesson@klippan.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst
0435-28 000

Övrig information

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Vi kräver utdrag ur polisens belastningsregister. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-annan-verksamhet/ För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. Vi kommer gå igenom urvalet löpande och rekrytering sker löpande. Om du blir kallad till intervju vill vi att du kan styrka dina meriter med intyg och betyg. Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.