Gå till innehåll

Socialpedagog

Barn- och utbildningsförvaltningen

Om arbetsplatsen

Snyggatorpsskolan söker en engagerad socialpedagog som vill och vågar att göra skillnad på riktigt! Snyggatorpsskolans mål är att alla elever lämnar vår skola med stolthet och goda kunskaper som hjälper dem vidare i sina liv. Detta arbetar vi alla mot oavsett profession. Snyggatorpsskolan är en skola där man gärna arbetar. Lokaler är mer än bra, stora satsningar på läromedel och digital lösningar har gjorts de senaste åren, personalen lysande och skolmaten utsökt. Snyggatorpsskolan finns i centrala Klippan och är en 7-9 skola med ca 400 elever. Det är enkelt att ta sig till skolan med buss, tåg eller bil. I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet". Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

Arbetsuppgifter

Du är ansvarar för "Hjärtat" (elevernas uppehållsrum). Här ordnar du exempelvis veckans utmaning, aktiviteter i samband med rast, särskilda event vid högtider, säljer frukostpåsar. Du följer upp dagens frånvaro bland eleverna. Du tillsammans med biträdande rektor håller i elevrådet. Du tillsammans med några kollegor ansvarar för jul- och sommaravslutningar. Du arbetar med gruppverksamhet vid exempelvis lov. Du är en extra resurs i det administrativa arbetet med mera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap, exempelvis socialpedagog. För oss är det viktig att du brinner för att arbeta med människor och att du har förmågan att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag. Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter. Du är kreativ och innovativ, du skapar nya idéer samt har lätt för att hitta nya infallsvinklar och lösningar på problem. Du söker möjligheter till förbättring av organisationen och tar initiativ till förändring.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-2-1
Referensnummer:
C119122-2022-25
Ansök Här

Kontakt

Marie Gärdby
Rektor
0435-28791
marie.gardby@klippan.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst
0435-28 000

Övrig information

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner. För allas trevnad är vår arbetstid rökfri. Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden. Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.