Gå till innehåll

Leg sjuksköterska

Verksamhetsområde Hälso- och sjukvård/Vård och omvårdnad

Om arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet". Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

Arbetsuppgifter

Vill du ha ett spännande och omväxlande jobb? Nu söker Hälso- och sjukvårdsenheten i Klippans kommun en ny kollega för att möta framtidens behov och utmaningar Som sjuksköterska inom kommunal primärvård får du arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att förbättra livskvaliteten för våra patienter. I uppdraget ingår att planera och leda arbetet gentemot den enskilde patienten och dess närstående. Du gör medicinska bedömningar och behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. I ditt arbete har du kontakt med patienterna, men också med anhöriga och andra personer i patientens nätverk. Du arbetar även med att handleda och delegera hälso- och sjukvårdsinsatser till andra professioner och är duktig på att samarbeta såväl inom den egna verksamheten som med andra aktörer. Vi erbjuder dig ett brett uppdrag med frihet under ansvar, där du får möjlighet att göra skillnad. Du har inbokade besök och planerade insatser, men det uppstår också akuta uppgifter som gör att du kan behöva planera om ditt arbete. Du får glada och erfarna kollegor, i en driven och trygg grupp, där vi delar med oss av våra kunskaper och stöttar varandra. I arbetet krävs att du är trygg i din roll som sjuksköterska, tycker om att arbeta självständigt och har lätt att fatta beslut. Vi dokumenterar i Lifecare och använder oss av befintliga kvalitetsregister. Arbetstidsmått är 38,25 tim/v schemalagd arbetstid, det vill säga ordinarie arbetstid är förlagd till vardag såväl som sön- och helgdag dagtid.

Kvalifikationer

Kvalifikationer Du är legitimerad sjuksköterska med B-körkort. Du är en trygg och stabil person, känner dig säker i din yrkesroll och har förmågan att självständigt planera och prioritera ditt arbete. Du är väl medveten om vikten av ett gott bemötande mot både kollegor och patienter samt kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att information når fram. Du behöver uppskatta att utmanas av nya arbetssätt och arbetsuppgifter samt se möjligheterna i förändringar. Vidare behärskar du det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med patienter, anhöriga och övrig personal, samt dokumentera det som verksamheten kräver. Då arbetet innefattar digital dokumentation i verksamhetssystem krävs god datorvana.

Anställningen

Omfattning:
Heltid / deltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Efter överenskommelse, löpande rekrytering tillämpas
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-9-30
Referensnummer:
C152819-2023-9
Ansök Här

Kontakt

Sara Persson
Enhetschef
0435-28346
sara.persson2@klippan.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst
0435-28000

Övrig information

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.