Gå till innehåll

Lärare i matematik & NO, åk 7-9, samt mentorskap

Snyggatorpsskolan

Om arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet". Den politiska visionen är ”en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet”. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan Snyggatorpsskolan är en högstadieskola i Klippan. På skolan går cirka 400 elever. Skolan ligger i centrala Klippan och det är lika enkelt att ta sig till skolan med tåg som med bil. På skolan arbetar ca 60 personer: lärare, administration och elevhälsa. Sedan 2021 arbetar skolan tillsammans med Skolverket (Samverkan för bästa skola) för att förbättra våra resultat. Anpassad grundskola finns i angränsande lokaler. Besök gärna vår skola, https://www.klippan.se/utbildning--barnomsorg/grundskola/grundskolor-i-klippans-kommun/snyggatorpsskolan

Arbetsuppgifter

Du arbetar i ämneslaget tillsammans med övriga lärare i matematik och naturorienterande ämnen. Undervisning förlagd i årskurs 7-9. På vår skola är ensam inte stark. Vi arbetar tillsammans såväl med lärarkollegor som med andra professioner på skolan för att våra elever ska lyckas. Som mentor delar du klass med ytterligare en lärare: mentorerna är den självklara kanalen mellan hem och skola.

Kvalifikationer

Du är, eller är på väg att bli, legitimerad lärare. Du behöver vara väl förtrogen med läroplanens del 1 och 2. Du är tydlig i ditt ledarskap, skapar engagemang och delaktighet samt ser till varje elevs behov. Du ska ha god förståelse för elevers olika sätt att lära och hur du som pedagog kan utmana eleverna i att ta nya steg i sitt lärande. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen och pedagogisk dokumentation. Du ser det som en självklarhet att arbeta med de digitala verktyg som verksamheten använder sig av.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde augusti 2024
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-6-20
Referensnummer:
C196864-2024-16
Ansök Här

Kontakt

Anette Börjesson
Biträdande rektor
anette.borjesson@klippan.se
Marie Gärdby
Rektor
0435- 28791
marie.gardby@klippan.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst
0435-28 000

Övrig information

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. För allas trevnad är vår arbetstid rökfri. Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden. Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.