Gå till innehåll

Specialpedagog

Snyggatorpsskolan

Om arbetsplatsen

Snyggatorpsskolan är en högstadieskola i Klippan. På skolan går cirka 450 elever. Skolan ligger i centrala Klippan och det är lika enkelt att ta sig till skolan med tåg som med bil. På skolan arbetar ca 60 personer: lärare, administration och elevhälsa. Anpassad grundskola finns i angränsande lokaler. Att arbeta på Snyggatorpsskolan innebär att man arbetar på en skola där differentierat lärande, relationellt ledarskap och kvalitetsarbete är självklart för alla. Besök gärna vår skola, https://www.klippan.se/utbildning--barnomsorg/grundskola/grundskolor-i-klippans-kommun/snyggatorpsskolan I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet". Den politiska visionen är ”en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet”. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

Arbetsuppgifter

Arbeta som specialpedagog med handledning, utredning, undervisning och skolutveckling.

Kvalifikationer

Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både med kollegor, föräldrar och elever. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner. • Du har god kunskap om anpassningar och det särskilda stödet. • Du har god teoretisk kunskap som du kan använda i skolans praktik med gott resultat. • Du har förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden. • Du har lätt för att anpassa ditt beteende i förhållande till andra människors behov. • Du är bekväm med att handleda, utbilda och hålla föredrag på den egna skolan men även i kommunövergripande sammanhang. • Du har god förmåga att uttrycka dig i skrift exempelvis i utredningar, mötesanteckningar, åtgärdsprogram mm. Körkort för personbil krävs. Erfarenhet krävs.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Tillträde:
Tillträde 1 aug 2024
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-6-17
Referensnummer:
C194640-2024-15
Ansök Här

Kontakt

Marie Gärdby
Rektor
0435-28791
marie.gardby@klippan.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst
0435-28 000

Övrig information

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. För allas trevnad är vår arbetstid rökfri. Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden. Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.