Gå till innehåll

Yrkeslärare i barn- och fritidsämnen

Åbyskolan

Om arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet". Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan På Åbyskolan går idag 430 elever och vi är omkring 50 medarbetare. Genom arbetslag och ämneslag arbetar vi för att utveckla vår skola, för såväl elever som personal. Vi arbetar aktivt med elevhälsofrågor för att säkerställa att våra elever mår bra och känner sig trygga på sin skola.

Arbetsuppgifter

God, kreativ och kvalitativ undervisning på Barn- och fritidsprogrammet, gärna i kombination med annat undervisningsämne. Ämnesöverskridande arbete i samarbete med kollegor. Mentorskap för en elevgrupp och aktivt deltagande i arbetslagets operativa arbete samt i utvecklingsarbete på skolan som helhet, i arbetslaget och i dina ämnesgrupper. Din uppgift är att driva och utveckla Barn- och fritidsprogrammet framåt i samarbete med andra. Du kommer vara ansvarig för programråd och delta i lämpliga nätverk för programmet. Du kommer även att vara APL ansvarig.

Kvalifikationer

Du har förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag. Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både intern och externt. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner. Du är kreativ och innovativ, du skapar nya idéer samt har lätt för att hitta nya infallsvinklar och lösningar på problem. Du söker möjligheter till förbättring av organisationen och bidrar aktivt till förändring och utveckling. Du har lärarlegitimation med behörighet i barn - och fritidsämnen, gärna i kombination med annat ämne.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde HT 2024
Antal tjänster
2

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-5-21
Referensnummer:
C191356-2024-1
Ansök Här

Kontakt

Evelina Wendelin
Biträdande rektor
evelina.wendelin@klippan.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst
0435-28 000

Övrig information

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. För allas trevnad är vår arbetstid rökfri. Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden. Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.