Gå till innehåll

Resurspedagog/elevassistent

Ljungbyhedsskolan

Om arbetsplatsen

Ljungbyhedsskolan ligger ca 12 km från Klippans centrum i ett naturskönt område med skogen och Rönneå som närmsta grannar. Vi är en outdoorskola som betyder att vi bedriver en del av vår verksamhet utomhus både på skoltid och i fritidshemmet. Vi är en F-9 skola med ca 370 elever på hela skolan med ett mindre fritidshem om ca 100 elever. Vi har ca 50 engagerade och duktiga pedagoger i vår verksamhet som sticker ut varje dag. För oss är lust och glädje viktiga ingredienser i lärandet, vare sig du är elev eller vuxen. Vi ser en stor fördel i att arbeta tillsammans, att utvecklas och att finnas för varandra. Vi arbetar varje dag för att skillnad för varenda barn/elev. I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet". Den politiska visionen är ”en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet”. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi dig som vill jobba i skolan som elevassistent i åk 3. Som elevassistent och resurs har du ett viktigt uppdrag som gör skillnad. Din roll är att stötta barn och elever med särskilda behov. Ditt uppdrag kan t.ex handla om att skapa studiero och se till att eleven får de allra bästa förutsättningarna under skoldagen.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenheter av liknande uppdrag.

Anställningen

Omfattning:
Deltid
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Tillträde:
Tillträde 15/4
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-4-4
Referensnummer:
C183777-2024-3
Ansök Här

Kontakt

Chanette Bellander
Rektor
0435-284 20
chanette.bellander@klippan.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst
0435-280 00

Övrig information

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner. För allas trevnad är vår arbetstid rökfri. Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden. Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.