Gå till innehåll

Ma/No 4-6 lärare

Ljungbyhedsskolan

Om arbetsplatsen

Vi söker en MA/NO lärare till mellanstadiet, årskurs 5! I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet". Ljungbyhedsskolan ligger ca 12 km från Klippans centrum i ett naturskönt område med skogen och Rönneå som närmsta grannar. Vi är en outdoorskola som betyder att vi bedriver en del av vår verksamhet utomhus både på skoltid och i fritidshemmet. Vi är en F-9 skola med ca 370 elever på hela skolan med ett fritidshem om ca 100 elever. För oss är lust och glädje viktiga ingredienser i lärandet, vare sig du är elev eller vuxen. Vi ser en stor fördel i att arbeta tillsammans, att utvecklas och att finnas för varandra. Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innebär ett pedagogiskt ansvar för verksamheten tillsammans med övriga kollegor. I uppgifterna ingår bland annat att planera, bedriva, dokumentera och utvärdera verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad lärare med behörighet i Ma/No för årskurs 4-6. Du ska ha erfarenhet av att undervisa på mellanstadiet och även erfarenhet av betygsättning. Du ska vara driven och engagerad ledare som trivs med att jobba i arbetslag och samarbeta. Du verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du ser till barnens behov och intressen och stödjer barnen i deras utveckling såväl intellektuellt som socialt. Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet och att det känns bra för både dig och oss. Du bör vara en tydlig ledare med en helhetssyn på människan och individen. Dessutom önskar vi att du är kvalitetsmedveten med en problemlösande analysförmåga. Dessa förmågor tror vi optimerar ett arbete med anpassningar utifrån varje elevs behov.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde 8 augusti 2024
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-6-19
Referensnummer:
C196718-2024-7
Ansök Här

Kontakt

Chanette Bellander
Rektor
0435-28420
chanette.bellander@klippan.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst
0435-280 00

Övrig information

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. För allas trevnad är vår arbetstid rökfri. Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden. Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.