Gå till innehåll

Klarinett-och saxofonpedagog 40% vikariat

Musikskolan

Om arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi 1500 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet". Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

Arbetsuppgifter

Klippans Musikskola har drygt 200 aktiva elever och befinner sig i en spännande utvecklingsfas med målet att bli en kulturskola. Du kommer att bli en del av vår härliga grupp på sju kollegor och undervisa elever i åldrarna 5-19 år, samt vuxna som deltar i mån av plats. Undervisningen sker huvudsakligen individuellt och är förlagd efter skoltid och vissa helger kommer också att ingå. I tjänsten ingår även orkester. Förutom att undervisa kommer du även vara delaktig i de projekt och konserter som vi genomför i kommunen. Dina arbetsuppgifter inkluderar dessutom rekrytering, planering, kontakt med vårdnadshavare samt administrativa uppgifter kopplade till ditt uppdrag. Vi använder SpeedAdmin som vårt administrativa system. Eftersom musikskolan är relativt liten, finns goda möjligheter att påverka och utforma verksamheten efter dina egna idéer och visioner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en utbildning från Musikhögskola eller motsvarande, gärna med en pedagogisk inriktning. Du har erfarenhet av undervisning för både nybörjare och mer avancerade elever samt en bred genrekännedom. Det är viktigt att du har en väl utvecklad pedagogisk och kreativ förmåga, samt en god förståelse för hur barn och ungdomar lär sig och de olika förutsättningarna för deras lärande. Du har god förmåga att samarbeta, är lyhörd och har lätt för att förstå och sätta dig in i andras perspektiv. Du är trygg i dig själv, strukturerad och självgående i ditt arbete. Du har också förmågan att se helhetsbilden och förstå hur ditt arbete relaterar till resten av organisationen.

Anställningen

Omfattning:
Deltid
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Tillträde:
Datum för tillträde saknas
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-7-17
Referensnummer:
C199680-2024-2
Ansök Här

Kontakt

Maria Nauclér
Enhetschef Klippans Musikskola
0435-288 43
maria.naucler@klippan.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst
0435-28000

Övrig information

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. Vi kommer gå igenom urvalet löpande och kan komma att kalla kandidater till intervju innan ansökningstiden har gått ut. Om du blir kallad till intervju vill vi att du kan styrka dina meriter med intyg och betyg. Du behöver även kunna uppvisa giltigt körkort för aktuellt tjänstefordon om det är relevant för tjänsten. För att arbeta hos oss måste du visa giltigt pass, nationellt id-kort eller personbevis tillsammans med identitetshandling på anställningsintervjun. Är du medborgare i ett land utanför EU/EES eller Schweiz behöver du även ta med dig ett arbetstillstånd. För allas trevnad är vår arbetstid rökfri.