Aktuellt

Lyssna Skriv ut
Kontakt

Kontakt


Näringslivsavdelningen: naringsliv@klippan.se

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00-17.00
Fredag
08.00-15.00

Receptionen i kommunhuset håller lunchstängt klockan 12–13. Vi nås ändå på telefon, chatt, facebook och e-post.

kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Nyheter för näringslivet i Klippans kommun

 • Padel i Klippan växer och frodas


  Sommaren 2020 invigdes en efterlängtad nyhet i Klippan: padelhallen på Åbytorps industriområde. Idén hade kläckts ungefär ett år tidigare av initiativtagarna och grundarna Burim Nikqi och Johan Lindberg under en gemensam stund i trädgården, då deras barn lekte tillsammans. 
 • Landsbygdens framtid i Nordvästra Skåne


  Leader Nordvästra Skåne med Öresund bjuder in till digitalt möte den 27 april. Du som bor och verkar på landsbygderna i Nordvästra Skåne kan delta.
 • Konferens om jämställd prao


  Det finns saker du som arbetsgivare kan göra för att attrahera fler och underlätta för alla, oavsett kön, att söka sig till just din bransch, till just dig som arbetsgivare och till din arbetsplats. Var med och lär dig om mekanismerna när det gäller jämställdhet kopplat till samhälle, skola och arbetsliv!
 • Pressmeddelande: Bike Approved


  70 boenden är certifierade som cykelvänliga i Nordvästra Skåne.
 • Premiär för verksamt.se LIVE


  Den 31 mars är det premiär för verksamt.se LIVE, en serie webbinarier för den som vill, ska eller precis har startat eget.
 • Cykelutveckling


  Cykelturism är en stark växande trend och har så varit under ett antal år. På lokal nivå inom Nordvästra Skåne har det gjorts en hel del arbete med att utveckla cykelturismen. Sedan årsskiftet har Familjen Helsingborg en gemensam vision och aktivitetsplan för arbetet.
 • Företagardagarna Digital 2021


  Företagardagarna som brukar äga rum i Ängelholm, blir i år en digital mässa den 7 maj. Från och med den 22 mars kan du som vill delta som utställare boka din digitala monter.
 • Destination Söderåsen bjuder in till stormöte


  LEADER-projektet Destination Söderåsen bjuder in till digitalt stormöte för besöksnäringen den 31 mars kl. 19.00-20.00. Projektledare Fredrik Kocon, samt Destinationsutvecklare Matilda Brozén, kommer bland annat att presentera Akademi Söderåsen under mötet.
 • Vill du vara din egen chef i sommar? 


  Ta chansen att starta ditt eget sommarföretag! Klippans kommun erbjuder nu dig som går i årskurs 9 eller på gymnasiet och bor i Klippans kommun möjligheten att ansöka om att driva ett eget sommarföretag genom UngDrive Academy.
 • Utvecklingscheckar för företag inom natur- och ekoturism


  Tillväxtverket erbjuder inom kort utvecklingscheckar som ska bidra till att öka natur- och ekoturismföretags förmåga att utveckla och ställa om sin verksamhet. Stödet är en del i ett uppdrag som regeringen har gett Tillväxtverket som handlar om att stärka förändringsförmågan och omställningen i besöksnäringsföretag.
 • Vi har många verktyg i lådan, här är ett av dem


  Med Framtidscoachens digitala plattform kommer du att presenteras för en praktisk och steg-för-steg-metod för att utveckla ditt företagarprojekt. Här kan du arbeta med ditt företag i din egen takt, få hjälp från en av framtidscoachens duktiga affärsrådgivare eller anmäla dig till något av våra online-program som hjälper dig att vidareutveckla din affärsidé och företag. 
 • Ta del av webbinarier i efterhand


  I projektet ”Naturturism Rönne å och Ringsjön – en förstudie” har det hållits tre webbinarier. Är du intresserad av projektet och de digitala föreläsningar som har varit, kan du ta del av dem här.
 • Du är viktig för destinationens framtid! 


  Familjen Helsingborg söker Dig inom besöksnäringen i Nordvästra Skåne, som vill vara med att utveckla destinationens framtid. Den 11 mars bjuder vi in till digital workshop kl. 09.00-12.00.
 • Fortsatta livsmedelskontroller trots pandemitider


  Söderåsens miljöförbund fortsätter med all planerad livsmedelskontroll trots pandemitider. Kontrollen måste fortsätta trots rådande pandemi då den klassad som samhällsviktig verksamhet. 
 • Hur du lyckas med online-försäljning internationellt


  Online-försäljningen ökar kraftigt och utvecklingen går fort. Vill du veta vad som krävs för att lyckas med din försäljning online utomlands? Vilka kanaler som passar ditt företag bäst - en egen webbshop eller en marknadsplats? Eller både och?