Aktuellt

Lyssna Skriv ut
Kontakt

Kontakt


Näringslivsavdelningen: naringsliv@klippan.se

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00-16.00
Fredag
08.00-15.00

Receptionen i kommunhuset håller lunchstängt klockan 12–13. Vi nås ändå på telefon, chatt, facebook och e-post.

kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Nyheter för näringslivet i Klippans kommun

 • Lyckade omställningar i pandemins spår


  En omställning behöver inte vara så stor! Här kan du se hur ett antal företag inom Familjen Helsingborg gjort för att anpassa sig efter rådande omständigheter under pandemin. 
 • Framtidscoachen


  Är ditt företag redo för det nya normala? Vad gör du för att hitta morgondagens kund? Kanske behöver du hitta nya sätt att marknadsföra dig på eller är det dags att affärsutveckla ditt företag?
 • För dig som arrangerar evenemang


  Vad är det egentligen som gäller från den 1 juli och hur kommer utfasningen av restriktionerna att ske? Event in Skåne har samlat information för dig som är arrangör av evenemang i Skåne på sin hemsida.
 • Hållbarhets- och framtidskonferens 16 september


  A Sustainable Tomorrow arbetar sedan 2015 utifrån FN:s Globala mål genom att sammanföra personer från näringsliv, akademi, civilsamhälle och offentlig sektor för att öka kunskapen om hur du och ditt företag kan förbättra och påskynda ert hållbarhetsarbete.
 • Kick Forward för Prao i Skåne


  Välkommen på en digital konferens där vi sammanfattar projektet och blickar framåt. 26 oktober 2021 klockan 13.00-16.00.
 • Klippanföretag finalist


  Söderåsens turridning är finalist i ”Årets spjutspetsföretag” som arrangeras av Land Lantbruk, Swedbank och Sparbankerna, Ludvig & Co och LRF Ungdomen. Anna Lewijn har byggt upp Söderåsens turridning till att bli ett populärt företag med ett tiotal anställda guider.
 • Välkommen på sommarfika!


  Ta med en kopp kaffe och häng med på digital fika för besöksnäringen den 22 juni 09.30-10.30.
 • UF-priser


  2020/2021 års UF-ungdomar har haft sina årsredovisningar. Vilka duktiga och ambitiösa ungdomar vi har i kommunen!
 • Pendelbuss till Söderåsens Nationalpark


  För att avlasta parkeringen i Skäralid och underlätta för besökare att kunna besöka nationalparken erbjuder Länsstyrelsen gratis parkering och bussresa för nationalparkens besökare.
 • Framtidsgeneratorn


  Framtidsgeneratorn är samlingsnamnet på Almis alla erbjudanden som har extra fokus på hållbar utveckling. Med Framtidsgeneratorn identifierar vi tillsammans ditt nästa steg.
 • Lär Känna Din Destination


  Nu finns en ny utbildningsserie för dig inom besöksnäringen! Perfekt för dig som vill lära dig mer om vilka besöksmål som finns på Söderåsen och få tips om vad du kan berätta för dina besökare.
 • InfoPoint i Skäralid


  För att kunna ta emot våra besökare och ge dem en trevlig upplevelse under sitt besök hos oss har Näringslivsavdelningen en tillfällig InfoPoint i Skäralid under sommaren.
 • Energi-och klimatrådgivning för ditt företag –helt kostnadsfritt!


  Har ditt företag höga värmekostnader? Vill du ha hjälp att tolka elfakturan eller få en rundvandring i lokalerna? Är det dags att byta belysning, uppvärmningssystem eller kanske satsa på solceller? Då kan din kommunala och oberoende energi-och klimatrådgivare hjälpa dig som arbetar på ett SMF-företag (små-och medelstora företag), helt gratis.
 • Vinnare av Näringslivspriset


  Näringslivspriset delas ut till personer eller företag som utfört näringslivsbefrämjande åtgärder i Klippans kommun. Vinnarna år 2020 är Mikael Bern och Ted Johansson på MOM Events & Förarcoaching AB.
 • Kommande upphandlingar


  Tekniska förvaltningen har för avsikt att åter handla upp konsulter för kommunens räkning. Här kan du ta del av vad som kommer upphandlas inom den närmsta tiden.