Destination Söderåsen bjuder in till stormöte

Publicerad:

LEADER-projektet Destination Söderåsen bjuder in till digitalt stormöte för besöksnäringen den 31 mars kl. 19.00-20.00. Projektledare Fredrik Kocon, samt Destinationsutvecklare Matilda Brozén, kommer bland annat att presentera Akademi Söderåsen under mötet.

Anmäl dig till mötet den 31 mars här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Med nya ögon ska vi titta på året 2021 och vad som kan göras för att få ett så framgångsrikt och givande år som möjligt. En sådan framgångsfaktor är det fortsatta arbetet med att kompetensutveckla sig som verksamhet i besöksnäringen kring Söderåsen.

Genom att erbjuda korta videoutbildningar gör vi det enklare för alla att öka kompetensen kring ämnen som marknadskommunikation, värdskap, innovation och digitala kunskaper som Google my business, Tripadvisor och andra olika sociala medier. Fler relevanta utbildningar är under upphandling. Allt för bidra till hållbara verksamheter med nöjda besökare i en välkänd destination.

För att delta i Akademi Söderåsen behöver du bara skapa dig ett konto. Sen bestämmer du själv tid och plats vilket gör kunskapen lättillgänglig. Alla utbildningar är också speciellt anpassade just för detta projekt vilket gör dem träffsäkra. Relevans för målgruppen är så viktigt även här!

Logga in och registrera dig till Akademi Söderåsen.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

I akademin finner ni också möjligheter att delta i intressegrupper för att utbyta erfarenheter, skapa samarbeten och nätverka på ett enkelt sätt. Att dela sina tankar, idéer och erfarenheter är vägen för att lyckas, summan av delarna blir då större än om varje verksamhet är sin egen ö.

Därför kommer en del av Akademin vara en Lär-känna-din-destinations-kurs, vi tycker det är viktigt att vi alla tillsammans kan vara ambassadörer för vår destination.

Vi presenterar också bildarkivet som finns att tillgå i Akademin. En fantastisk guldgruva att leta i för att få till den där viktiga igenkänningsfaktorn och känslan som vår gemensamma destination vill ge besökaren!

För er som inte deltar så kommer vi att spela in en sammanfattning som kommer med i nästkommande nyhetsbrev.

Får du inte nyhetsbreven? Anmäl ditt intresse till Projektledare fredrik.kocon@svalov.se

LEADER-projektet Destination Söderåsen drivs av kommunerna Bjuv, Klippan, Svalöv och Åstorp, tillsammans med Söderåsens Nationalpark. Projektet vänder sig till dig som har verksamhet inom besöksnäringen.

Läs mer.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster