Save the date

Publicerad:

Under året har vi inom samarbetet Familjen Helsingborg tillsammans med er i besöksnäringen satt upp nya visioner för arbetet framåt. Som en fortsättning på detta arbete går vi snart in i en aktiv process som involverar stadsmässan H22. Under våren bjuder vi in till workshops. Boka gärna upp datumen i din kalender redan nu!

Besöksnäringen och kommunerna inom Familjen Helsingborg har tillsammans under 2021 arbetet fram tre målområden. Dessa tre är:

Vår destination är fylld av ambassadörer.
Vår destination är balanserad.
Vår destination är innovativ.

Målområdena har vi med oss i arbetet framåt.

Den 30 maj-3 juli 2022 genomförs H22 City Expo i Helsingborg
Vi bjuder in till spännande och lärorika workshops för dig i besöksnäringen i nordvästra Skåne och Helsingör. Till våren får du chansen att lyssna på inspirerande föreläsningar, delta i workshops och möjlighet att nätverka med andra i besöksnäringen.

Workshopserien syftar till att göra din verksamhet, och hela vår destination, redo för 1 miljon besökare. Tillsammans kan erbjuda en grym upplevelse för besökare under H22 City Expo men även hela övriga säsongen 2022. Teman vi kommer att beröra är värdskap/gästskap, hållbarhet, paketering, marknadsföring och mycket mer. Vid varje tillfälle får ni en uppdatering kring H22 City Expo.

Är du redo för 1 miljon besökare?
Boka redan nu in förmiddagarna 25 januari, 1 mars, 30 mars och 27 april. Inbjudan kommer inom kort!


Anmäl ditt intresse redan nu för att få mer information till destinationh22@helsingborg.se


Vad är H22?
Här kan du läsa mer. länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster