För dig som studerar

Skriv ut
Kontakt

Kontakt

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00-17.00
Fredag
08.00-15.00

Receptionen i kommunhuset håller lunchstängt klockan 12–13. Vi nås ändå på telefon, chatt, facebook och e-post.

kartpin

Skicka ett meddelande till kundtjänst
Du som studerar eller precis tagit din examen är viktig för oss då du tillför ny kompetens och nya idéer. Här kan du läsa om två spännande ingångar till kommunal verksamhet och om hur du kan bygga din framtid hos oss.

Uppdragsbanken
För dig som studerar vid högskola eller universitet finns nu Uppdragsbankenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som är en brygga mellan samtliga svenska högskolestudenter och de 11 kommunerna inom Familjen Helsingborg.

Uppdragsbanken ska underlätta för dig som student att skriva uppsatser inom ramen för den kommunala världen. Genom detta samarbete får du ett uppsatsämne som knyter an direkt till en samhällsviktig verksamhet och du får möjlighet att lära känna en ny och spännande organisation. Vi som kommun får också ut mycket av detta samarbete. Genom Uppdragsbanken når vi ut till studenter med en frågeställning eller ett idéuppslag som ligger till grund för uppsatsen. Idén eller frågeställningen registrerar vi på Uppdragsbankens hemsida. Förhoppningsvis leder det till att får vi hjälp med både utredningar, studier och undersökningar inom ramen för akademiska uppsatser.

Ta chansen att göra ditt examensarbete inom någon av våra viktiga och meningsfulla verksamheter. Gå in på Uppdragsbanken.nu för att se vad som passar just dig. Du kan göra skillnad!

För dig som är i slutet av din utbildning finns en unik möjlighet att efter examen arbeta inom kommunal verksamhet.
Läs mer om traineeprogrammet inom Familjen Helsingborg!länk till annan webbplats