Dags för omgång två av The Academy - från idé till företag 

Publicerad:

The Academy är kursen för nordvästskåningar som vill utveckla en företagsidé och växa som entreprenör. Vi vänder oss till dig som har drömmar om att starta din egen verksamhet med ambition att kunna leva på ditt företagande.

Vad är en entreprenör? För oss innebär det att du är en person som vågar testa nya saker, tycker om att ta till dig ny kunskap och nya perspektiv. För oss innebär det även att du inte är rädd för utmaningar. En utmaning ger dig bara en möjlighet att lära dig något nytt och vara kreativ. En entreprenör har mod att följa sin dröm och vet att personlig utveckling är en del av resan.

Är detta du? Oavsett din idé, ålder eller bakgrund; om det ovanstående är du så är du välkommen att ansöka om din plats.

The Academy är en utbildning i sex delar där vi visar, och låter er testa, ett annat perspektiv på företagande och entreprenörskap än det som vanligtvis erbjuds. Genom interaktiva workshops får du med dig vad du behöver för att kunna starta upp din egen verksamhet. Du får ta del av framgångsnycklar för att snabbt ta din idé till marknaden, lära dig sälja och marknadsföra din tjänst eller produkt utan en stor budget. Vi låter dig uppleva hur det känns att ta dig utanför din trygghetszon och utveckla entreprenöriella egenskaper som mod, innovation och nyfikenhet.

Familjen Helsingborg har tillsammans med Forza of Sweden, som har 10 års erfarenhet av entreprenörskapsutbildningar, tagit fram denna kurs. Du kommer bland annat att få med dig nya insikter kring dig själv som entreprenör, nya idéer och inspiration att våga satsa på, eller utveckla, ditt företagande.

6 moduler à 3 timmar;

1) Våga, Starta, kör!
2) Personligt varumärke
3) Marknadsföring utan budget
4) Sälj - den enda vägen
5) Självledarskap
6) Företagare

Start: 19 mars 2018, klockan 17.30-20.30
Sista ansökningsdatum: 9 mars 2018
Lokal: Kommunhuset, Svalöv

Kostnad för deltagaren: 895:- inklusive moms och fika

Läs mer:http://www.familjenhelsingborg.se/theacademylänk till annan webbplats
Anmälan:
Ansök om plats senast 5 mars via Forza of Swedens webbplatslänk till annan webbplats.