Grundutbildning i EU-kunskap

Publicerad:

Nu öppnar anmälan för 2018 års upplaga av grundutbildning i EU-kunskap som äger rum den 28 maj i Hässleholm.

Med det svenska valet runt hörnet och ett år kvar till Europaparlamentsvalet erbjuder vi dig en möjlighet att under två timmar lära dig mer om den Europeiska unionens uppbyggnad, framtida utmaningar och de hetaste politiska frågorna som dominerar EU:s agenda.

När? 28 maj, 17.30-19.30
Var? Norra Stationsgatan 8E, Hässleholm, Sal: ”Göteborg”
Anmälan: senast 24 maj via webbformuläretlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller skicka ett mail till edassistent@hassleholm.se

Grundutbildningen är gratis och öppen för allmänheten. Den ger dig en möjlighet att förnya, komplettera eller utveckla dina kunskaper om EU. Utbildningen ger dig också en förförståelse för de politiska ämnen som kommer att diskuteras vidare under Europaforum Hässleholm den 27-30 augusti.
Frågor rörande migration, Brexit, utrikes- och säkerhetspolitik och demokratiska utmaningar inom unionen kommer lyftas fram under utbildningen – och det bästa – du får bestämma vilket ämne du vill lära dig mer om!
Oavsett om du kan mycket eller lite om EU är du hjärtligt välkommen att delta i utbildningen och vi ser fram emot att möta dig den 28 maj!

Grundutbildningen genomförs av Europa Direkt Hässleholm och Europaforum Hässleholm