Hållbarhets- och framtidskonferens 16 september

Publicerad:

A Sustainable Tomorrow arbetar sedan 2015 utifrån FN:s Globala mål genom att sammanföra personer från näringsliv, akademi, civilsamhälle och offentlig sektor för att öka kunskapen om hur du och ditt företag kan förbättra och påskynda ert hållbarhetsarbete.

Välkommen till den åttonde upplagan av A Sustainable Tomorrows hållbarhets- och framtidskonferens den 16 september 2021. Det blir ett digilogt evenemang med utgångspunkt i Helsingborg och livesändning hos våra hubbar runt om i landet.

Konferensens fokusområde 2021 är Regenerative Business, ett systemperspektiv för att skapa mervärde och accelerera positiv samhällsförändring. Perspektivet, som presenterades vid World Economic Forum i Davos 2020, fokuserar på skalbara lösningar för att skydda, återställa och öka humankapital, miljö och ekonomiska resurser. Det regenerativa perspektivet baseras på lärdomar från naturen. – Under konferensen ska vi genomlysa regenerativa affärer utifrån socialt, ekonomiskt och ekologiskt perspektiv, berättar Catarina Rolfsdotter-Jansson, innehållsansvarig hos A Sustainable Tomorrow.

När: 16 september 07.30-15.30

Läs mer här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster