Inbjudan till Sveriges största digiloga hållbarhetskonferens den 15 september. A Sustainable Tomorrow – boka dagen och anmäl dig!

Publicerad:

Den 15 september arrangerar Åstorps kommun detta event tillsammans med Lydinge Resort. Sändning av konferensen sker från Helsingborg sker mellan 09.00 – 13.00. Dagen kommer även att innehålla lokala inslag i hållbarhet! Du som är företagare i Klippans kommun är varmt välkommen att deltaga.

Halvvägs till 2030, exakt på dagen då detta sker håller vi denna konferens! Den 15 september 2015 samlades världen ledare i FN – skrapan i New York och klubbade igenom världens största och kanske viktigaste projekt. Att vi till 2030 ska ha utrotat fattigdom, minskat ojämlikheter och löst klimatkrisen. Nu har vi nått halvlek i denna avgörande match och har fakta och upplevelser som ska mätas! Teorier har mött verkliga förutsättningar som nu ger bättre beslutsunderlag samtidigt som tiden och resurserna minskat.

Fokus på höstens A Sustainable Tomorrow konferens är att svara på de frågor som många brottas med i sitt arbete med Agenda 2030 genom att visa goda exempel från verkligheten. Hur mäter och samarbetar vi för att komma i mål i tid? Den 15 september ger vi dig svar på dessa frågor genom tydliga exempel på genomförande.

Programinnehåll:
• Taxonomin/lagar/direktiv: Dessa lagar berör olika typer av företag i hållbarhetsarbetet.
• Upphandling/verifiering: Så kvalificerar ni er för upphandling på den nya marknaden och verifierar ert hållbarhetsarbete.
• Finansiering: Så kvalificerar ni er för investerare, banker och andra finansiärer.
• Mångfald: Så integrerar ni jämställdhet och mångfald i en organisation.
• Hållbart ledarskap: Så skapar ni ett transformativt och inkluderande ledarskap.
• Åstorp: Lokala inslag från Åstorp i hållbarhetens tecken!

Länkar med innehåll om konferensen:
DIGILOG KONFERENS 15/9 - A Sustainable Tomorrowlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hälsning från Fredrik Reinfeldtlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

3 - minuters innehåll av förra årets program!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vad: A Sustainable Tomorrow
När: 15 september
Tid: 08.30 – 15.00
Var: Lydinge Resort; Lydingevägen 1
Anmälan: susann.cardell@astorp.se